Аура е новият проект на Сваровски

Сваровски ще работи в сътрудничество с Clarins Fragrance Group в началото на април за старта на парфюм Aura с аромат на Сваровски.

Новият проект на Сваровски е парфюм. Марката ще работи в сътрудничество с Clarins за най-новият си проект наречен Aura.

Сваровски бижута с елементи
Aura by Сваровски

Още от сега тръгнаха слухове какъв ще бъде дизайнът на бутилката на този парфюм. Също така се заформи огромна дискусия относно това какъв трябва да бъде мириса на този парфюм. За сега двете марки пазят в тайна всякаква информация относно проекта. Те единствено анонсираха намерението си да работят заедно, като също така определиха началото на проекта ще бъде през месец Април 2013.

 

Вдъхновени от играта на светлина и блясък, Сваровски са проявили инициативност и са се свързали с големия производител на парфюми Clarins с идеята да създадът заедно парфюм, наречен Aura от Сваровски.

“Това ще бъде перфектен визуален израз на душата на кристалите”, каза Маркус Лангс от  Сваровски. Той допълни още: “Ние винаги се опитваме да бъдем иновативни и да разкриваме нови хоризонти в модата. Нашата марка е световен лидер при бижутата, сега се опитваме да разширим пазара си. Проектът ни ще стартира в началото на месец Април 2013, като най-вероятно за Коледа ще успеем да предложим една нова луксозна стока на нашите клиенти”.

Припомняме ви, ча на трети Март тази година в  Selfridges магазина във Великобритания бе представен парфюм на известния френски парфюмерист Olivier Cresp с плодово-цветен аромат  и атрактивен дизайн бутилката. Злите езици твърдят, че именно това е продуктът който е вдъхновил Сваровски за новия им проект. Все пак от извесната марка твърдят, че идеята им е още от някалоко години и определиха подобни твърдения за нелепи и недостоверни.

Клиентите на Сваровски с нетърпение очакват новият парфюм, като вече има редица дискусии относно дизайна опаковката и качеството на течността. Едно обаче е сигурно – всичко ще бъде много бляскаво и с много кристали Сваровски.

Споделете с приятели:
Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Може да погледне също