Елегантни и винаги на мода с бижута от Бижузоун

Един стил в модата никога не слиза от модната сцена и той носи името елегантност. Дизайнерите от световната висша мода, както и бижутери, стилисти и обикновени хора са на мнение, че този стил има много визии, но той винаги присъства в гардероба на всеки от нас.

На база на тези твърдения, специалистите дават и някои препоръки как да съчетаваме бижутата с останалата част от гардероба:

Кои неща от дамския арсенал никога не излизат от мода:

Опитните и хората с вкус и финес отдавна са открили и класифицирали някои неща, които всяка жена трябва да притежава в гардероба си. Сред тях се нареждат перли или бижута имитиращи такива; диаманти и отново за онези, които нямат възможност да ги притежават имитации на бижута с такива (чудесен вариант и заместител са бижутата с камъни Сваровски); малката черна рокля; лачени обувки на висок ток. Всяка стилна и уважаваща се дама трябва да има в арсенала и от няколко дрехи, които винаги са актуални. Сред тях се класират – черна елегантна рокля, бяла риза, сако в черен цвят, черен панталон, сив пуловер и чифт черни обувки.

Кои неща се носят с мярка:

Специалистите препоръчват всяко нещо да се ползва с мярка. Така например за по-едрите дами, по-красиво стоят малки и обрани бижута, вместо едри, които още по-силно да визират на едрите форми.

Желателно е и да не се претрупват накити и аксесоари, а по възможност те да бъдат избирани по цвят или материя.

Как да сме модерни и красиви, без да харчим прекалено много:

За българската жена парите винаги са били ограничени, затова може да се каже, че тя е цял експерт в съчетаване на ежедневния, елегантния или официалния тоалет с бижута и модни аксесоари, въпреки ограничения бюджет. И все пак тук е мястото да споменем, че в магазин Бижузона всеки може да намери нещо за себе си или за специалния момент на достъпни и приемливи цени. При това елегантността винаги ще върви ръка за ръка с вас.

Споделете с приятели:
Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Може да погледне също