Какво издават за нас бижутата, които носим

В повечето случаи дамите не до осъзнават, но има много неща, които предпочитаните бижута издават за нас. Много често бижутата и накитите, които носим са така да се каже нашата първа визитна картичка, те са тези които правят първо впечатление за нас. Сега ще ви издадем няколко тайни, които бижутата ни разкриват.

бижутаАко носите обемни и лъскави бижута:

Има няколко неща, които подсказват за характера ви ако обичате да носите големи, светли и лъскави бижута. Това издава, че вие сте смел човек, готов да поема рискове, имате силна воля и нямате нищо против да сте център на вниманието, а напротив. Наслаждавате се на света и на всичко, което той ви предлага, без да се интересувате от мнението на околните. Вие вярвате в себе си.

Ако обичате перли:

Ако предпочитате бижутата ви да са перлени, вие най-вероятно цените традициите и харесвате класически и елегантни неща. Перлите основно се свързват с дамите от ретро годините, когато ред перли около врата е превръщал жената в модна икона. Това показва, че „перлените момичета” са много силни и независими, но в същото време много фини и елегантни.

Носите бижута в ярки цветове:

Тук водещи са цветовете, в които избирате да бъдат бижутата ви. Червеното означава, че сте екстроверти и обичате да използвате нови неща всеки ден. Розовото показва, че сте страстни натури. Жълтото- вие сте оптимисти. А синьото, че сте състрадателни. Зеленото показва, че сте искрен човек. А ако комбинирате различни цветове, то вие сте тайфун от различни емоции и обичате да го показвате.

Възможно е много дами да оспорят фактите и да кажат, че избират бижутата си според тоалета. Но може би и тоалетите ни отразяват нас самите по някакъв начин, така че трябва да признаем, че подсъзнателно избираме бижута, които отразяват нас самите.

 

Споделете с приятели:
Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Може да погледне също

Facebook Like Box provided by Technology News