Какво издава цветът на бижуто

бижута онлайн в бижутерия БижузоунСпоред психолози начина, по който избираме дрехите и бижутата си издава същността ни. По своята същност едно бижу е преди всичко символ на социален статус, но много често форма, материал на изработка и дори цвят говорят значително повече.

Какво означават бижутата в кутийката ни с бижута и каква символика носят, когато красим с тях дрехи, ръце, уши, пръсти и други и части от тялото си. Предлагаме ви заедно да научим според цвета на всяко от тях:

Накити в жълто – жената, която носи жълти накити е оптимист. И въпреки, че това е цветът на лятото, накити с жълти орнаменти, камъни и верижки могат да озарят всеки ден и в есента и зимата. Те са оптимистични, презареждащи и приветливи. Често имитират благороден метал (злато), а за притежателят им се смята, че е общителен, лъчезарен и позитивен. Хората, които носят бижута с жълти орнаменти или оттенъци са борбени, усмихнати и леко нахални, но това може да се приеме и за положителна черта в опитите за постигане на високите им цели.

Дамски колиета и пръстени в оранжево – това е цветът на вечния оптимист, който с открито лице се явява пред света. Те са влюбчиви, леко непостоянни, но това е и чара им. Те обичат купона, компанията и цветните нюанси, а това е тяхна стихия.

Дамски гривни и обеци в розово – този цвят е истинско изкушение за романтичната и чувствена натура. Бижу с малък или по-голям камък в розово може да е елегантно и изискано украшение за специален и ежедневен повод. По душа, хората, които носят бижута в розово са леко притеснителни.

Накити в лилаво –притежателите на такива бижута са харизматични и творчески личности. Те не просто обичат изяществото, но и силно му се прекланят. Красотата на подобни бижута граничи с безграничната воля и стремежа към успех.

Накити в зелено – бижутата със зелени мотиви са за уверените и интелигентни жени. Такива хора са силни, трудолюбиви, уверени и проспериращи.

Колие със син камък – това е цветът на престижа и свободата. Но, когато е вмъкнат в нежното дамско колие синият камък може да навява и за чувствената, търпелива и леко пасивна личност.

Класическо черно в бижутата – това е цветът на официалните тоалети, а той сам по себе си казва много повече за елегантността. Черният камък, черната верижка, пръстена с черен мотив издават решителна и безкомпромисна личност. Той е признак на лукс, елегантност и стил и няма как такива хора да останат незабелязани.

Накити в сиво – дамите и момичетата, които носят накити и бижута в сиви нюанси може да се каже, че са леко срамежливи, потайни и ненатрапчиви личности.

Пръстени и обеци с кафяви нюанси – такова бижу казва за притежателка си, че е човек с висока самооценка. Тя се отнася на сериозно с всичко и е леко „изтупана“ във всяко отношение.

Споделете с приятели:
Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Може да погледне също