Презентация на бижутерия Бижузоун

Представяме ви кратка презентация на бижутерия Бижузоун. В нея ще намерите полезна информация за нас, нашите продукти и всичко свързано с поръчката на бижута от нашата бижутерия. В нея представяме кратко въведение към това което предлагаме, както и кратки разяснения относно начините за поръчка, каналите за контакт с нас, начините за доставка и плащане. Разгледайте презентацията ни и с радост очакваме вашите мнения, препоръки и съвети относно по-доброто обслужване и задоволяване на вашите нужди. В нашата бижутерия можете да намерите богато разнообразие от качествени и евтини мъжки и дамски бижута онлайн.

Download (PPTX, 170KB)

Ще се радваме да получим вашия коментар за презентацията ни по-долу. Също така за да бъдете постоянно в час със специалните промоции и оферти на бижутерия Бижузоун, можете да ни намерите във Facebook, където нашата страница е кръстена Bijuzone.com – зоната за бижута.

Пожелаваме ви приятни пазаруване на бижута от бижутерията ни и се надяваме, че ще успеем да задоволим вашия вкус към елегантни и изящни бижута.

Споделете с приятели:
Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Може да погледне също