Сваровски и Pentax създават бижу

Сваровски и Pentax – Камера с едно докосване на обаянието.

Лидерите на пазарите на бижута – Сваровски и фотоапарати – Pentax работиха заедно за да създадът едно ново, ултра луксозно произведение на изкуството, което би задоволило и най-претенциозните ценители на кича.

Да правиш страхотни снимки в стил чрез японската корпорация Pentax е страхотно. Тяхната нова серия фотоапарати Km DSLR е феноменална, но освен в стандартната версия, в ограничени количества са произведени апарати, инкрустирани с хиляди кристали Сваровски.

Камери Pentax Km DSLR от изключително лимитираната серия, обсипана с кристали Сваровски идват на българския пазар.

Сваровски кристали върхи апаратPentax Km DSLR фотоапарат

Този апарат се разграничава от тежките SLR “машини”, които неподхождаха на нежните женски ръце със строго професионални и сложни настройки. С изключение на това, че съчетава модата и фотографията, Pentax Km предлага най-доброто от двата свята – професионализъм, наслада и качеството на SLR фотографията в компактна  и лесна за използване камера.

Цената на това бижу на Сваровски и Pentax варира. Моделите са изключително малко, така че те биха имали колекционерска стойност и цената би се качвала допълнително заради това.  За повече информация можете да посетите официалния сайт на Pentax или да потърсите официалния представител на марката в България. Предполага се, че цената на това бижу няма да бъде по-малка от 10 000 евро.

Споделете с приятели:
Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Може да погледне също