Съвети за мъже. Как да предложим?

Всичко върви прекрасно. Вече няколко години сте заедно, все така влюбени и щастливи. Смятате се за готов. Усещате, че може би моментът е подходящ или съвсем скоро би бил. Но как да го направите? Това лесно може да бъде най-щастливият или най-тъжният момент от живота ви до момента. Как, къде и кога да направите предложението към половинката си? Ние подготвихме интересна инфографика.

1. Защо трябва да го направите правилно?

Правилно предложение за брак според бижутерия Бижузоун - зоната за бижута

Това определено е един от основните моменти във вашия живот. Такива каквито са например раждането на ваше дете, постигането на изключително постижение в кариерата, вашата сватбена церемония, абитюриентският ви бал. Това несъмнено ще бъде спомен за цял живот. Нашето изследване показва, че 25 процента от дамите смятат предложението за брак, като по-важно събитие от самата сватба! Ако това само по себе си не е достатъчно да ви убедим, то тогава ще ви кажем, че 25% от дамите биха искали тяхното брачно предложение да е било по-романтично! Това е всяка четвърта жена!

2. Кога да предложите брак?

Кога да предложите брак според бижутерия Бижузоун - зоната за бижута

Тук откриваме поредната интересна зависимост. Около 60% от жените биха предпочели, предложението за брак да е на Свети Валентин. Хм може би комерсализацията на този празник през последните години в България, позволи дамите изключително да предпочитат 14-ти Февруари, като най-добрата дата за предложение за брак. Също така, друг период със засилени предложение за брак е края на годината. Тогава 33% от предложенията са станали в периода между края на месец Ноември и Нова Година. Коледния дух явно действа мотивиращо на мъжете и те събират кураж за тази важна стъпка.

3. Къде да предложим брак?

Мястоза предложение за брак според бижутерия Бижузоун - зоната за бижута

Това е въпроса на деня, годината и живота ви, може би? Къде да бъде? Слушали или чели сме различни истории, гледали сме множество филми, но винаги изниква въпроса дали това е правилното за мен и половинката ми? Не е ли прекалено? Много интересно e че 58% от жените смятат за подходящо място за предложение за брак – мястото на първата среща. Това е доста изненадващо, поне за нас. Другите предложения са също интересни. Като започнем от класическите, романтична вечеря до планетариум. Ех представям си какъв ще е напливът в планетариума в Смолян. Интересни места са аквариуми, разходка с лодка или на балон с горещ въздух. Имате ли още нестандартни идеи? Споделети ги с нас.

4. Нещо за годежния пръстен

Годежен пръстен според бижутерия Бижузоун - зоната за бижута

Пишейки за предложението за брак, няма как да пропуснем и най-важни символ на годежа – годежния пръстен. Има различни виждания, мнения и митове за диамантите, но за над 59% от жените качеството и големината на диаманта са от значение. Кой каза, че размерът няма значение?

За 60% от мъжете е трудно сами да изберат годежния пръстен. Те търсят всякаква помощ за да успеят да изберат подходящия годежен пръстен. Въпреки, че само 17% от тях са склонни да го носят – доброволно. Смятаме, че процентът е на мъжете носещи годежни пръстени/ брачни халки е по-голям.

5. Избягвайте често срещаните грешки. Не го правете така!

Грешки при предложение за брак - бижутерия Бижузоун - зоната за бижута

Добре е да знаем, какво със сигурност не работи и дане го правим. Годежният пръстен е символ и за 32% от жените той е абсолютно задължителен, предложение без пръстен се счита за най-голямата грешка, която мъжът може да направи. Развитието на информационните технологии и социалните мрежи направи възможно, предложението за брак да стане по Интернет. Не го правете! Почти всички смятат това за нелепо и не биха го приели. Е ако почти 100% смятат така, кой тогава предлага по този начин? Въпрос за следващото ни проучване. Евентуално.

Бъдете креативни, предложението за брак е един страхотен и много важен момент във вашия живот. Опитайте се да се предпазите от често допусканите грешки. Всичко е важно, от избора на момент, място и начин до годежния пръстен. Надяваме се да се сдобихте с ценна информация и да сме ви подготвили за тази важна стъпка.

Научихте ли нещо интересно? Моля споделете тази статия, така повече хора ще разберат за нашето изследване. 

Предложение за брак - бижутерия Bijuzone - онлайн бижута

Споделете с приятели:
Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Може да погледне също