Бижута за украса на бизнес среща

секси-момиче-с-бижутаАксесоари, както и дрехи, трябва да са в състояние да кажат нещо за вашия личен стил. Тяхната роля е да подчертават елегантността или, обратно, да унищожат догмите за строгост в избрания костюм. Възможността за избор на правилните бижута се пада в чест на всяка бизнес дама.

Ето и някои общи правила за украшения и избор, който ще се срещнете в етичните стандарти при избор и покупка на бижута.

Брой на декорации

При избора на бижута, различни от настроение и повод, трябва да се помисли за етичните правила, които тълкуват една делова среща. Такива не трябва да надвишава три. Нещо повече, венчалната халка, тук не се брой. Не е необходимо да се носят няколко пръстена на всяка ръка, най-малко на всеки пръст.

Комбинацията от метали

Носете на бижута от различни метали говори не само за несъвместимост, но и за лош вкус. Каквото и да работите, то не може да комбинирате бижута произведени от различни метали или един и същ такъв с различни цветове (например бяло и жълто злато). Ако не сте сигурни в избора, най-добре е да закупите комплект от две или три орнамента. Комбинацията от метали може да ви представи в лоша светлина, а също така и да навреди. Смята се, че съчетанието на два и повече метала създава различни електромагнитни вълни.

За младите дами

Младите момичета не трябва да носят скъпи и показни бижута. Накитите им трябва да са прости, но елегантни продукти. Тези украшения ще спомогнат за повишаване естествената красотата и имидж, а също така ще подчертават индивидуалността.

За вечери или бизнес среща

За да се избегне объркването с някои бижута в подходящ момент, следват едно просто правило: Ако пръстените са с големи камъни, гривни и обеци, трябва да са дълги и лъскави, това е ясен аксесоар за вечерта.

Верижки и висулки

Деколтето на жената е специална част от тялото, която също заслужава строг подбор на бижута за определен период от време. Носенето на много верижки, като пръстените, не е необходимо. Изключение може да се направи само с едно-единствено ланче с кръст, който трябва да бъде по-дълъг и да се скрие под дрехите. Дамите с дълги шии трябва да носят къси огърлици, колиета и вериги, но някои от тези орнаменти не трябва да попадат неподвижно в ръба на роклята или блузата.

Комбинацията от видове бижута

Както вече казахме за делова среща, пръстен на всеки пръст е напълно излишен.  За сметка на това, обаче може да комбинирате с часовник или гривна. Последните две също трудно могат да се комбинират помежду си, така че е по-добре да ги носите на различни ръце. Ако все пак имате желание да поставите часовник и гривна заедно, то спрете се на класически модели и геометрични фигури.

Гривни с камъните е желателно да се носят свободно, но ако имат диаманти или камъни може да се поставят и на по-видно място. Така например, ако сте с боди по тялото или друга дреха с впит ръкав, най-добре е да стопирате гривната върху ръкава.

Спазването на дадени правила, винаги ще говори за вас, като за човек с добър вкус и елегантност, които обича да загатва за своя имидж. Носете бижута може да е неустоимо предизвикателство, в което може да се впуснете още сега.

Бонус от нас – страхотно видео за петте правила за бизнес срещи. Смятаме го за много полезно.

Споделете с приятели:
Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Може да погледне също