5 практични съвета при закупуване на годежен пръстен

евтини бижутаКупуването на годежен пръстен е най-добронамереният романтична акт, но съществуват много съображения, които могат да се появят и да го забавят.

Независимо дали сте прагматик или непримирим романтик, покупката на годежен пръстен ще ви извади от зоната на комфорт.

Закупуване на символични бижута не представлява нищо, пред това да изберете годежен пръстен. Тук се преплита чиста емоция, придружена от практичност.

Предлагаме ви 5 практични съвета, които да се концентрирате върху емоционалното.

1: Нейният начин на живот

За разлика от останалите бижута, които жената носи на различни поводи, годежният пръстен е нещо, което ще бъде с нея навсякъде. Дали тя работи в градината, извършва тежка физическа дейност (спорт) или почиства дома с химикали

Съвет: Пръстенът й трябва да е пригоден към различните влияния и да предлага дълготрайност на материал и изработка. Същото правило важи за всички дамски бижута.

2: Нейният личен стил

Жената винаги съобразява цветове и модели, модни тенденции, вида на обувките и съчетанията между аксесоари и бижута. Не по-малко важен е и социалният статус. Така, че в избора на годежен пръстен, постарайте се да отговорите на максимален брой от тези изисквания.

Съвет: Най-добре се спрете на Неангажиращ, модел, цвят, форма.

3: Вашият бюджет

Може много да обичате Вашата половинка, но изборът и покупката на такова дамско бижу да е прекалено за вас. Имате късмет. На пазара се предлагат вече онлайн бижута, на цени според всеки джоб. Не се колебайте да разгледате всички модели и да изберете според допустимия за вас бюджет.

Съвет: Понякога намирането на правилния пръстен за правилната цена е въпрос на приоритизиране на различни фактори.

4: Нейният размер пръстен

Това изглежда като една малка подробност, която всъщност може да се окаже голям проблем. В зависимост от вида на годежен пръстен и дизайн, изборът на правилния размер е премеждие за всеки младоженец. Допитайте се до избраната бижутерия. Един от начините да вземете размерите на безимения пръст на лявата ръка е като помолите нейна приятелка небрежно да го направи с личен пръстен. Друг начин е като опитате с парче канап да измерите окръжността на пръста на бъдещата си годеница, докато тя спи. Трети начин е като проверите в кутията й за бижута и откриете пръстен, които често поставя на този пръст.

5: Защита

Покупката на бижута често се сравнява с такава на автомобил или друга скъпа придобивка. Дори един годежен пръстен може да струва цяло състояние, а подобна инвестиция не бива да остава без защита. Проверете в магазина за бижутерия за всички гаранционни карти и ако се налага дори направете застраховка, за лично успокоение, че докато дойде момента да направите изненадата, няма да има евентуална загуба, кражба, повреждане или странно изчезване (например в мивката или сифона на банята).

Споделете с приятели:
Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Може да погледне също