Как да комбинираме пръстени и гривни?

Това са ценните съвети на Бижузоун, как да комбинираме пръстени и гривни?

Понякога може да бъде голямо предизвикателство да се създаде единство в цялостния вид на бижутата ни. От избора на блуза, която е съчетана с вашите обувки и обеци, които пък се допълват от красива огърлица. Има много различни елементи, които да се вземат предвид при избора на тоалет. Едни от най-пренебрегваните, но все пак важни комбинации в тоалета са съчетаването на пръстени и гривни. Тъй като пръстените и гривните поставяме на едно и също място – ръцете, това показва, че трябва да обърнем по-особено внимание на нюансите за изграждане на единна визия. В края на краищата, вашето облекло често създава така важното първо впечатление сред останалите. Така че защо да не го направим страхотно?

1) Не прекалявайте

Ключът към перфектното съчетаване на гривни и пръстени е да не прекалявате. Избягвайте натруфения вид, като подбирате своите бижута внимателно. Изразителните пръстени са смели и красиви, и поради това те заслужават да бъдат в центъра на вниманието. Но първо трябва да им позволите да бъдат такива. С други думи, нека пръстена със скъпоценен камък наистина да блести като изберете гривни, които са тънки, не натрапващи и взаимно допълващи се. Такива решения ще гарантират, че вашата ръка и китка  няма да изглеждат претруфени от аксесоарите.

гривни и пръстени на дамска ръка

2) Допълващи се цветове

Понякога съчетаването е забавно. Намирането на гривни и пръстени, които са с абсолютно същия нюанс може да бъде едно приятно предизвикателство. Но в по-голямата си част, съчетаването на гривни и пръстени опира до избора на нюанси, които изненадващо  да се допълват. Някои от най-добрите комбинации включват: розово и жълто злато или тюркоаз с бяло злато. Не се страхувайте да експериментирате и да създадете свои собствени цветови комбинации все пак.

дамски гривни и дамски пръстени

3) Различни ръце

За някои случаи може да бъде забавно да се носят гривни и пръстени на една и съща ръка. В действителност, понякога на външен вид може обаче да изглежда дори дразнещо за околните. Въпреки това, в по-консервативните среди като офиси или срещи, пръстени и гривни на една ръка заедно могат да изглеждат прекалено натрупано . Или може би стилът ви е неподходящ. Така или иначе, добрата новина е, че да се използват и двете ръце е невероятна възможност. Вместо да носите гривни и пръстени на една и съща ръка, може да изберете да сложите гривна на едната ръка и пръстени на другата. Чрез разделяне на елементите, бижута и като цяло външния вид са по-консервативни, но все още ще сте в крак с модните тенденции. Въпреки, че парчетата са се разделили, това все още е от решаващо значение, за да се създаде единство на подбора на цветове и стилове, които да се допълват един друг.

Прекрасни модели дамски бижута може да видите в нашия онлайн магазин за бижута.

Споделете с приятели:
Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Може да погледне също