Специални подаръци за Свети Валентин

Св. Валентин е най-романтичният празник, затова научете се как да избирате подарък, в който тя ще се влюби като внимавате да не се окаже неподходящ за нейния вкус.
колиета-със-сърце

Цветята и бонбоните могат да минат при някои, но няма нищо по-хубаво от подарък, който няма да е мъртъв или изяден до края на седмицата, а да остане спомен за много по-дълго. Подходящо и универсално за случая са бижутата и е почти сигурно, че вашата половинка ще оцени жеста. Но какво точно да изберете, когато нямате представа от модни тенденции и вкусови предпочитания?

Избирането на бижу може да е трудно, но е вълнуващо.

Като за начало почти задължително е да се консултирате с приятелка на вашата любима или поне с консултантките в магазина. Важно е да внимавате при първоначалния избор – дали ще е колие, обеци, гривна или пръстен. Ако не сте готови да се сгодите, но все пак подарите кутия с красив пръстен на най-романтичния празник може да се окаже, че е крайно неподходящ избор (особено ако половинката ви мечтае за предложение!). Но все пак ако чувствате, че сте един за друг, Свети Валентин е чудесен ден, за да отправите своето предложение към възлюбената.

Може да заложите на нещо традиционно – някоя очарователна гривна с гравиран надпис.гривна-невероятна

Тъй като това е Свети Валентин, предлагаме ви да изберете просто сърце, гравирано с надпис “Обичам те”, датата или една поговорка или фраза, която се отнася специално за вас двамата.

 

От друга страна, колиетата са чудесен избор за почти всяка възникнала ситуация. Те са универсален подарък за любима жена и трябва много малко усилие за избор на точното колие, което тя да заобича.

Може да заложите на класиката в жанра – перли.дамско-колие

Има много различни стилове и дължини на разположение, и наистина, ако тя все още не разполага с някои перли в кутията за бижута, значи е крайно време. Перлите също са прекрасна реликва, която може да се предава от поколение на поколение.

Ако вашата половинка е романтична натура, тя със сигурност ще хареса, гривна, обеци, а защо не и цял сет. Помислете за обеци с форма на сърце в бял, розов или червен цвят или деликатен ръчен часовник със сърце или огърлица с формата на сърце с очарователна висулка от перла – възможностите са наистина безкрайни.

 

Винаги може да се заложи и на бижу със символа „безкрайност“. колие-forever

Знакът за безкрайност е изключително популярен елемент в много и различни области на науката, a oсвен това, набира невероятна популярност и в изработката на бижута. Предпочитан е като аксесоар от изисканите и изтънчени дами, поради естетическата си и фина форма на нежните детайли. С подобно красиво и нежно бижу ще покажете на половинката си, че държите на нея и че искате да сте винаги все така влюбени и щастливи.

 

Споделете с приятели:
Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Може да погледне също