Безплатна доставка над 80лв.   ♥   За поръчки: 0885 605 196

Нови бижута в бижутерия Бижузоун

С нова колекция бижута можем да се похвалим от бижутерия Бижузоун. От първи април в нашия онлайн магазин можете да намерите около 10 нови модела бижута на страхотни цени и с добро качество.

bijuta в бижутерия Бижузоун

Нови бижута в бижутерия Бижузоун.ком

Някои от новите бижута можете да видите на голямата снимка по-горе. Ние можем да се похвалим с няколко нови модела гривни, колиета и обеци. Всички тях можете да намерите на нашата секция в сайта ни – НОВИ БИЖУТА. Там също така можете да видите и малко по-стари придобивки в нашата колекция от бижута, добавени на 25 март 2013.

Сега ще ви представим някои от ншите нови бижута:

bijuta-13

Нови дамски гривни в бижутерията ни

Ще започнем с новите дамски гривни с голямо сърце. От снимката в ляво се вижда, че това са изключително масивни гривни с няколко елемента. Те имат страхотна висулка сърце и черна панделка. Тези гривни са направени от низ от мъниста и са много елегантни. Биха били отличен аксесоар за дами харесващи по-големи гривни които да не се губят по ръцете им. Можете да видите тези дамски гривни в нашата бижутерия.

 

bijuta

Дамски комплект бижута – обеци и колие

 

 

 

 

 

 

 

 

т Друга страхотна придобивка за нашите онлайн бижута е този страхотен дамски комплект обеци и колие. Комплектът е много подходящ за дами харесващи официалния стил на обличане. Комплектът е изработен от метална сплав и е позлатен с 18 каратово злато. Той е инкростиран също с няколко цветни кристала. Кристали има както на обеците, така и по колието. Очаквайте утре да продължим да разглеждаме нашите нови придобивки и да ви ги представяме. Непропускайте да се възползвате от нашите промоционални оферти, който можете да намерите на челната страница на нашата бижутерия.

Oт няколко дни бижутерията ни предлага страхотна промоция. Това е нов промо код за 25% отстъпка. Кодът е достъпен на нашата фейсбук страница. След като харесате страницата ни, вие трябва да ни пишете лично съобщение, където в свободен текст да изразите желание да получите промоционалния код за отстъпка.

 

 

Бижута от бижутерия BijuZone
Logo
Количка