Безплатна доставка над 80лв.   ♥   За поръчки: 0885 605 196

Подаръчни кутии за бижута

Бижутерия Бижузоун ви предлага страхотни подаръчни кутии за бижута. С тях вие ще се сдобиете с перфектния подарък за рожден ден или друг повод на ваш приятел. Ние ви предлагаме тези кутии с почти всички наши бижута

bijuta-kutii

 

Страхотните ни кутии са в червен цвят и с изискана панделка. Размерите на кутиите ни а 5х8х2.5 см. Изключително подходящи са за подаръци. С тях ще придадете очарование на всяко бижу, ще направите щастлив ваш близък приятел или любим.  Изработени са от твърд картон и ви гарантираме отлично качество за тази цена.

Цената на една кутия е 1 лв. За момента ние ви предлагаме кутии само в размери 5х8х2.5 см което означава, че не всички наши бижута са подходящи за тези кутии. Ако ние не предлагаме опцията за подаръчна кутия това означава, че бижуто, което желаете да купите, е голямо и не може да се побере в кутиите ни. Бижутерията ни работи по въпроса да осигури достатъчно големи и качесвени кутии за всички наши бижута.

Закупувайки бижута в подаръчна кутия, вие ще трябва да заплатите и по-висока такса за доставка. Това е така поради факта, че ние вече няма да изпращаме документ, а ще ви изпратим колет. Ние ви гарантираме, че цената на доставката зависи изцяло от Еконт Експрес и ние не слагаме надценка на цената за доставка. Цените за доставката са ориентировъчни поради това, че те зависят от наложния палеж, големината на колета и други фактори които се определят от Еконт. Ние от бижутерия Бижузоун използваме намаление от 20% на куриерските услуги на Еконт Експрес.

Бижута от бижутерия BijuZone
Logo
Количка