Безплатна доставка над 80лв.   ♥   За поръчки: 0885 605 196

Доставка и плащане

Ние от Bijuzone се опитваме да доставим максимално бързо вашата поръчка. Имаме договори за отстъпки с водещите куриерски фирми у нас. Доставката става в рамките на 24 часа, в зависимост от работния календар на избрания от Вас куриер.

Всички пратки се изпращат с наложен платеж, като плащането става при получаването на пратката от куриера. 

Доставка до офис на Еконт за около 5,50 лв.

Доставка до офис Еконт Бижузоун

Доставка до офис на Спиди за около 4,50 лв.

Доставка до офис Спиди Bijuzone

Доставка до адрес за около 6,00 лв.

Доставка до адрес Bijuzone

Често задавани въпроси

Мога ли да платя по банков път?

Да, можете. В полето “Забележка” към вашата поръчката, напишете, че желаете да платите по банков път. Наш служител ще се свърже с вас по имейл/телефон за да получите информация относно нашата сметка.

Колко бърза е доставката?

Обикновено поръчки направени до 14:00 часа в работни дни се изпълняват през текущия ден, получените след 14 часа остават за следващия работен ден. След подаване на пратката на куриер, доставката се случва на следващия работен ден. При нужда от бърза доставка на поръчка след 14:00 часа, може да се свържете с нас на посочения телефон/email.

Фиксирана ли е цената за доставка?

Не, цената зависи от редица фактори изцяло определяни от куриерите с които работим. Ние имаме сключени договори за отстъпка с всеки от нашите куриери за да гарантираме най-добрите възможни условия за доставка на нашите клиенти. Цената на доставката варира на база цена на горивото и стойност на наложения платеж.

Защо не получих касова бележка с пратката си?

Бижутерия Бижузоун се възползва от услугата „Пощенски паричен превод“ предоставяна от куриерските фирми съгласно действащото законодателство.

Бижута от бижутерия BijuZone
Logo
Количка