Безплатна доставка над 80лв.   ♥   За поръчки: 0885 605 196

Бижутерия домашно производство

Домашни бижута в онлайн бижутерията bijuzone.com зоната за бижута, гривни, обеци.

Бижута домашно производство е последния хит. На снимката домашна гривня.

Красивите модни допълнения от разноцветни мъниста са не само сполучливо украшение, но и интересно домашно занимание.

Хармониращ по цвят гердан върху спортната блуза, елегантен колан от същия материал и оригинална верижка за часовника са примери за находчиво избран комплект, от който няма да се откаже никоя жена. На вечерната рокля ще подхождат гердан, обеци и чанта, украсени с красиви мъниста. В нашия комплект допълнения не бива да липсва и гривна от керамични, перлени или дребни дървени мъниста.

Украшения може да носи всяка жена, но не всички бижута отиват на всяка жена, както и бижутата от не всяка бижутерия са подходящи за всяка жена. С това трябва да се съобразите още преди да започнете да ги правите. Важно е например дали сте на 16 или на 40 години, дали сте слаба, или имате по-закръглени форми, каква фризура носите, каква е формата на вашето лице. Ако искате да носите украшения, които да довършат вашия изискан вид, да бъдат последното допълнение към външността ви, трябва да се познавате добре.

Никак не е лесно да постигнем такава хармония в целия си външен вид, че да няма нищо дразнещо или смешно. Дневните украшения не са блестящи, а най-често имат убити цветове. Подходящи са за блузи, пуловери, костюми или за ревера на палтото. Обикновено това са брошки, различни гривни, гердани и т.н. По-богати възможности дават украшенията за вечерните тоалети. Класическото колие често може да бъде заменено с богата бродерия, с мъниста от най-различен материал – стъкло, метал и т.н., направо върху роклята. Украшения може да се сложат и върху вечерните обувки и чантички, а така също в косите. От подходяща по форма по-стара чанта от плат може да си направите много красива чантичка, като я избродирате с мъниста според формата и големината на чантичката и ги пришийте незабележимо тук-там към нея. Така ще имате подходящо допълнение към вечерната ви рокля за театър, за концерт и дори за бал.

Бижута от бижутерия BijuZone
Logo
Количка