Безплатна доставка над 80лв.   ♥   За поръчки: 0885 605 196

Наръчник за мъжете – как да изберем подходящо бижу за вашата дама?

Ако попаднете в ситуацията да избирате бижу за вашата приятелка или съпруга, тогава ви предстои да се сблъскате с доста трудности. Затова сега ще ви разкрием някои тайни, относно тази притеснителна мъжка задача. Но едва след като определите етапа, в който се намирате във връзката си и вече познавате нейния стил и вид, тогава ще сте на път да изберете най-подходящото бижу за вашата приятелка.

Подаръците, под формата на бижута, реално погледнато носят специална сантиментална стойност. Повечето жени обичат бижутата. Следователно винаги ще бъде трогателно и смислено да подарите подобен вид подарък. Но не можете просто да  закупите нещо старо или несъобразено с вида и стила на вашата приятелка. Най -доброто, което можете да направите, е да се вслушвате в намеци. Когато чете списание или пазарува онлайн, разговаря с приятелите си или директно ви говори за нещо, за което винаги е копнеела, уверете се, че слушате и правите умствени бележки. Погледнете бижутата, които притежава сега. Те ще ви дадат представа коя е любимата й категория – пръстени, обеци, колиета, гривни, и стил – леки или тежки, бохо, блестящи диаманти, деликатни или изявлени, злато или сребро, а може и дори вентидж. Има широк спектър от идеи. Ако запишете отговорите, може просто да се окажете с описание на перфектното бижу за вашата приятелка.

Съществуват различни правила за различните видове взаимоотношения.

Идеи за подходящи подаръци според вашия тип връзка

 

В краткотрайна връзка ли сте?

Дамска гривна „Слонче“ в черно и бяло

Ако вие и вашето момиче сте били заедно само за кратко, тогава то със сигурност не би желало да получите нещо твърде драстично. Това може само да я уплаши или да покаже, че скачате прекалено надълбоко, твърде скоро.

Като се има предвид това, достатъчно е просто да покажеш на въпросното момиче, че ти пука. В тази ситуация се предлага да подарите нещо, което казва „грижа за теб“, но НЕ „обичам те“. Едно просто огърлично име със стил или гривна с интересна фигурка би било идеалният подарък, за да подчертаете колко много означава тя за вас. Все пак уважението е висша форма на интелигентност.

Нещата започват да стават по – сериозни!

Комплект унисекс бижута Love You

Връзката ви започва да става все по-силна. Вие не сте готови все още за брак,но определено знаете, че чувствата ви вървят натам. Това е моментът да инвестирате в нещо малко по -специално. Нещо, което не казва „Вие“, но казва „Ние“,като например бижута за гаджета.

По това време, връзката ви започва да потъва в това, колко истинска е всъщност и колко сте свързани помежду си. Може би е дошло времето, в което трябва да й покажете колко много я обичате и цените. Няма по -добър начин да изразите това, освен с бижу, което се вписва в друго. Нещо подобно на персонализирано любовно колие, едно за вас и едно за нея.

Вижте тук подходящи примерни подаръци за вашата половинка.

Бъдете подготвени за тези специални моменти

Дамско колие с кристал Азора

Време е за този момент, когато сте достатъчно дълго време заедно, за да й подарите нещо особено специално, като за първа годишнина например. Нещо, което ще докаже на вашата приятелка, че любовта ви е искрена. Какъв по -добър начин да направите това, освен с безкрайна огърлица с издълбани или гравирани във висулката инициали.

Този повод също означава, че може да започнете да търсите бижута със скъпоценни камъни или диаманти. Това е моментът да инвестирате в колие от твърдо или бяло злато, покрито с диамантени камъни от кубичен цирконий. Носейки подобно бижу, вашата дама винаги ще помни любовта ви към нея.

Искате тя да се омъжи за вас – сега е време да намерите перфектния пръстен!

Наближава моментът, в който сте готови да й предложите брак. Това е голямо събитие. Съответно такъв трябва да бъде и пръстенът. Това не означава непременно голям физически размер. В крайна сметка вие правите изявление колко тя означава за вас и колко добре я познавате. Трябва да обмислите всички идеи за бижута за вашата приятелка, главно годежни пръстени. В голяма помощ би било ако разгледате нейната колекция, за да видите кои камъни и материал носи най-много. Важно е да направите това правилно! Направете проучване и се уверете, че сте избрали материала, който тя би предпочела най -много, вида камък, който би искала, и не забравяйте размера на пръстена!

Тук можете да разгледате примерни дамски пръстени.

Завършек на наръчника

Всяко момиче има свой стил, както и всяка двойка има свои собствени специални отношения и смисъл в тази връзка. Когато търсите бижута, като подарък за вашата приятелка, не се паникьосвайте! Сигурни сме, че каквото и да получи, ще й хареса. Няма значение колко харчите или какво в крайна сметка избирате, защото мисълта е най-важна. Ако положите истински усилия да намерите перфектния подарък и да го направите личен за нея, тогава това наистина ще докосне нейното сърце.

Бижута от бижутерия BijuZone
Logo
Количка