Безплатна доставка над 80лв.   ♥   За поръчки: 0885 605 196

Как да подаряваме бижута? Правилата на Bijuzone

Струва ви се, че беше вчера, нали? Когато коледните празници бяха тук. Разбира се, има още доста време докато отново дойде Коледа. И все още има доста време да отлагаме купуването на подаръци за празника. Така си мислим всяка година, чакайки до последно, за да изберем подарък за половинките си.

Ако обаче решите да проявите находчивост и да се покажете разумни, нужно е да планирате повечето си покупки от по-рано. Може и да ви звучи преувеличено да купувате подаръци за близките си седмици, дори месеци преди Коледа, но ако го направите – няма да съжалявате. Голяма част от вас пък навярно обмислят и пазаруването онлайн. И смятат да го направят едва няколко дни преди празника. А защо не предния ден. А може и на Бъдни вечер, защо не?

Имаме добри новини за тези от вас, които очакват възможно най-последния последен момент. Съществуват онлайн магазини, при които тази стратегия не е никак нелогична. Всичко зависи от това доколко добре зареден със стока е даденият магазин. А когато става дума за бижута – търсете такива, които действително имат богато разнообразие. И ако все още се чудите дали едно бижу е подходящ подарък за приятелката ви или не, запомнете: почти на 100% винаги е. Ясно е, че всяка дама има свой собствен вкус за бижута, затова е невъзможно абсолютно точно да се определи кое бижу ще й хареса. Но пък си струва да опитате.

Изключително рядко явление е една жена изобщо, ама изобщо да не се зарадва когато й подарят бижута.

Ако тепърва се опознавате

И като казваме „тепърва се опознавате”, възможно е да сте на твърде ранен етап във връзката си, за да подарявате бижута. Ако сте започнали да се срещате едва преди месец, възможно е да имате смесени чувства (нещо средно между объркване и паника) относно това какъв е подходящият подарък за новата ви приятелка. Бихте могли просто да я попитате и това може да се окаже успешен ход. Много вероятно е обаче и да не получите откровен отговор. Както се казва – резултатът може и да не е блестящ.

Всичко зависи от това с каква скорост се е развивала връзката ви; дали сте се познавали или не преди да започнете да имате интимни отношения; както и дали сте обсъждали до каква степен са сериозни отношенията и намеренията помежду ви. Честно казано, в една такава съвсем прясна връзка, която е вълнуваща, но и с несигурно бъдеще, не е подходящо да подарявате изключително скъпи бижута на половинката си. Може да я стреснете и да реши, че имате прекалено сериозни намерения твърде рано.

В период на опознаване

Да предположим, че сте се срещали малко по-дълго време. Например, няколко месеца. И връзката ви се е развивала повече от добре. Не е задължително да сте сигурен, че тя е жената, с която искате да останете до края на живота си. Но пък връзката ви е достигнала такова ниво, че можете спокойно да кажете, че е сериозна. Нещата помежду ви вероятно стават още по-интимни, сближавате се още повече, подаръците също стават по-големи и символизират обещания.

И все пак – вероятно все още е прекалено рано да дадете парите, които сте спестявали в продължение на месеци, за да купите възможно най-скъпото бижу. И пак – всяка ситуация е различна, няма унифицирано правило, но ние бихме ви посъветвали да изчакате. Поне малко. Разбира се – можете да й купите бижута след няколко месеца, но нека да са чифт обеци с цирконии, например.

Поначало бижутата са сериозен подарък, който носи послание и освен ако не сте напълно отдаден на връзката си, по-добре не подарявайте бижута. Не, че няма да се харесат от половинката ви. По-скоро обаче могат да създадат сериозно объркване и неловки ситуации. За всяко нещо си има време, затова – изчакайте. Запазете подаряването на диаманти за догодина. Купете й нещо красиво и уникално, но за около стотина лева, дори по-малко.

Ако сте в сериозна връзка

Да кажем, че тазгодишните празници са онова „догодина”, споменато по-горе. Прекарали сте по-хубавата част от годината (или повече) заедно и несъмнено сте си казали „Обичам те”. Поне няколко пъти. Възможно е да сте обсъждали и съвместното ви бъдеще.

бижута за подаръци bijuzone

Ако това е случаят, то значи няма по-добро време от настоящия момент, за да й подарите прекрасно бижу с фианит (кубични цирконии) или дори бижу с естествен скъпоценен камък. Не се тревожете – дори и да сте в много сериозна връзка и да обмисляте да й предложите брак, не значи, че трябва да го направите именно с това бижу. Най-добрата ви стратегия ще е да похарчите няколкостотин лева. Тази сума може да е по-малка или по-голяма в зависимост от това с колко реално пари разполагате. Както и какво сте се разбрали предварително за размера на сумата, която ще похарчите за подаръци тази година.

Най-важното тук е да й вземете бижу, което ще подчертае естествената й красота и стил. Бижу, което ще й хареса. Направете й такъв подарък тази година и можете да сте сигурен, че това ще означава много за нея. И действително ще я направи щастлива. Как точно ще й поднесете бижуто вече зависи само от вас.

Бижута от бижутерия BijuZone
Logo
Количка