Безплатна доставка над 80лв.   ♥   За поръчки: 0885 605 196

Нова тенденция! Златни и сребърни бижута в едно облекло!

В днескашната тема ще си поговорим малко за това как можем да съчетаваме златни и сребърни бижута в едно облекло. Намираме се във време, в което модата и стилът са толкова неограничени, че смесването на сребро и злато се е превърнало в невероятна тенденция. Но, разбира се, има тънка граница между модерно и нелепо. Така че, имайки предвид това, трябва да се уверите, че съчетавате бижутата си по правилния начин. Някога беше правило да не се смесват метали. Но сега, когато законът за тази мода приключи, спокойно можете да добавяте малко екстравагантен стайлинг в ежедневието си. Необходимо е обаче да не се превишава тънката граница!

Златни и сребърни обеци

Ползите от носенето на злато

В продължение на много години златото придружава човека като украшение, парично средство и социален символ. Но знаете ли, че златото има духовни сили, които могат да донесат щастие, мир и стабилност на всеки, който го носи? Свещената сила на златото вече е установена в древен Китай, Персия и Индия. Златото отваря вашата чакра и е известно, че помага на носителя. Златото има защитни свойства и премахва злото от тялото ви. Слагайки златен пръстен на безименния пръст, можете да привлечете божественото съзнание. Божествената енергия се активира и излъчва от златния пръстен. По този начин елиминира препятствията под формата на черна енергия. За да донесат духовни ползи, жените трябва да носят този пръстен на лявата си ръка, а мъжете – на дясната.

Ако имате проблем с кашлицата, тогава можете да носите злато на малкия си пръст. Ако сте изправени пред проблеми, свързани с име, слава или статус, тогава трябва да носите злато на средния си пръст. Ако не можете да се концентрирате, тогава трябва да носите злато на показалеца си. По този начин ще можете да спечелите спокойствие. Не дръжте златото близо до главата си. Може да изпитате нарушения на съня.

Защо да носим златни бижута

Ползите от носенето на сребро

Като метал, среброто има значителни ползи за здравето, които се използват в културите от векове. Среброто има доказан опит като мощен антимикробен агент, който се бори с инфекциите и помага за предотвратяване на настинки и грип, заздравяване на рани. Среброто също помага за регулиране и циркулация на вътрешната топлина. Много хора съобщават за подобрения в енергийните нива и баланса на настроението след носене на сребро, тъй като естествените му свойства могат да подобрят кръвообращението и цялостния баланс на телесната температура. Среброто помага и за поддържане на имунитета.

Защо да носим само сребърни бижута

Ето няколко съвета как да съчетавате златни и сребърни бижута в едно облекло

Смесването на злато и сребро във вашето ежедневие, няма да навреди по абсолютно никакъв начин на заобиколната ви енергия. В днешно време става все по-модерно тези метали да бъдат съчетавани по странни и нетипични начини. Затова ви съветваме да експериментирате смело, без никакви задръжки.

Тук можете да се запознаете малко по -подробно как правилно да носите бижута.

Смесените метални бижута имплементират ли облеклото ви?

Когато съчетавате тоалета си със смесени бижута от метал, трябва да помислите първо дали това е подходящият тип бижута за дадено облекло и повод. Например, дневно или нощно събитие, фънки тип тоалет или елегантна вечерна рокля? Ежедневната визия може да си позволи по -тежък, модерен и случаен стил. Като пример можем да дадем огърлица с монограм, смесена с други къси вериги. Това би работило чудесно с непринудено, странно облекло. Въпреки това, специалният вечерен външен вид ще вземе по -сложен, по -фин обрат. След като сте решили стила на бижутата, можете да започнете да сглобявате златните и сребърните си колиета.

Златни и сребърни гривни

Къде грешите?

Когато смесвате златни и сребърни аксесоари, трябва да се грижите само за колиета , гривни , пръстени и обеци . Не е модно изискване да обмисляте другите си аксесоари, като чанти или обувки. Няма нужда да се притеснявате и стресирате, че те съвпадат с ципа на дамската ви чанта или катарамата на обувките ви. Можете също така да извадите фактора сватбен пръстен от уравнението – това вече е решение, което трябва да вземете сами.

Как да носим злато и сребро заедно

Какво да избягвате?

Много е важно да се придържате към смесване на цветове, а не на стилове. Трябва да изглеждате така, сякаш сте мислили за това, което правите, а не просто да използвате нещо старо. Да, модата стана много по -неограничена, но все пак трябва да изглеждаме целенасочени и стилни. Събирането на различни стилове и различни цветове е невъзможно.

Различни видове златни и сребърни бижута

Имайте поне едно комбинирано парче

Трябва да решите кои нюанси на златото искате да смесите със среброто си. Най -добре е да имате два нюанса – един сребърен и един тон на злато. Например жълто злато и сребро или розово злато и сребро. Трябва да изберете едно парче, което е комбинирано в себе си от различни метални тонове. Така ще бъде по -лесно да изберете другите си отделни парчета. Освен това тази техника прави външния вид много по -организиран.

Как се носи сребро и злато заедно

Слой

Тук имаме предвид слоеве с различни цветове. Подредете колиета едно върху друго. Започнете от най -дългото и продължете до най -късото. Добре е, ако се припокрият. Нека просто падат естествено. Хвърлете няколко златни гривни към вашия комплект от сребро и смесете пръстените си. Забавлението е безкрайно с тази нова тенденция. Винаги можете да сътворите различна и уникална визия.

Различни видове сребърни и златни бижута

Придайте му обрат

Добавете друг цвят към уравнението, което ще допълни двата метални нюанса. Например, добавете едно колие от розово злато в комбинация от пълно жълто злато и сребро или дори добавете цветен чар. Това ви позволява да се забавлявате при смесване на метали и да изглеждате добре събрани.

За нас беше голямо удоволствие да ви представим тази интересна, но пък нестандартна тема. Надяваме се да сме ви били достатъчно полезни. И запомнете! Винаги използвайте въображението си! То няма да ви излъже.

Бижута от бижутерия BijuZone
Logo
Количка