Безплатна доставка над 80лв.   ♥   За поръчки: 0885 605 196

Безплатна доставка от бижутерия Бижузоун

безплатна доставка на бижута от бижутерия бижузоун

Бижутерия Бижузоун е онлайн магазин с богат асортимент от мъжки и дамски бижута на страхотни цени. От 19 юли бижутерия Бижузоун ви предлага безплатна доставка на всички поръчки на стойност над 49,90лв. Тази уникална оферта има няколко условия:

1. Трябва да направите поръчка на стойност над 49,90 лв. като стойността трябва да е над тази сума след всякакви други отстъпки от страна на бижутерията. Т.е вие можете да съчетаете безплатната доставка с друга промоция от страна на бижутерия Бижузоун

2. Безплатна е доставката САМО ДО ОФИС НА ЕКОНТ. Ако желаете доставка до адрес, ще трябва да заплатите разликата т.е. ние ще изчислим сумата до най-близкия офис на Еконт до вашия адрес и тази сума ще ви бъде приспадната от стойността на доставката ви.

3. Бижутерия Бижузоун си запазва правото за промени в условията и индивидуално третиране на всяка една поръчка, в зависимост от адреса за доставка, ако поръчате до офис на Еконт, процедура е твърда.

Ако имате някакви въпроси или нужда от повече инструкции, можете да се свържете с нас чрез формата ни за контакти на нашия сайт, чрез скайп или на телефон: 0885323661.

Бижутерия Бижузоун е онлайн бижутерията на която можете да се доверите и се надяваме, че ще успеем да задоволим вашите желания и претенции за перфектно качество.

Потърсете ни във Facebook, там можете да разберете повече за нашите промоционални оферти и предложения.

Екипът на бижутерия Бижузоун ви пожелава приятно пазаруване на бижута!

Бижута от бижутерия BijuZone
Logo
Количка