Безплатна доставка над 80лв.   ♥   За поръчки: 0885 605 196

5 причини мъжете да носят мъжки гривни

Трябва ли мъжете да купят мъжки гривни?

Лесно е да се каже, че мъжките гривни не са мъжествени.

мъжка кожена гривна

Харесваш тази мъжка гривна? Виж я в нашата бижутерия! Кликни на изображението.

Ако обаче знаете историята си,  вероятно си спомняте, че войни и царе от различни култури са носели ръкави с ленти върху китките си.

Факт е, че мъжете са носели мъжки гривни от векове.

Праисторическият човек украсявал китките си с кости и черупки, за да отблъсне злите духове.

Заможните мъже са носели гривни, за да покажат своята сила и статут.

Гривните са се развивали с течение на времето от магията на добрия късмет до символа на модерен стилен аксесоар за мъже.

В зависимост от това коя част от земното кълбо наричате „дом“, идеята за мъжете, носещи гривна, е нормална или напълно нечувана.

В тази статия и видео (на английски) може да намерите пет причини, които ще ви подтикнат да обмислите относно носенето на гривна.

Насладете се!

Интересувате ли се от закупуване на стилни, уникални и мъжествени мъжки гривни?

Гривните, точно както часовниците, могат да се носят ежедневно. Някои от тях са твърде шик и са по-подходящи за официални поводи. Разнообразието от материали за избор включва неръждаема стомана, злато, платина, сребро, кожа, мед, месинг и коноп. Гривната е многофункционален аксесоар, който отразява вашата индивидуалност и придава цвят на вашето облекло.

мъка гривна DSL

Виж гривната в сайта ни! Кликни на изображението.

Петте точки, изброени по-долу, са причините, поради които човек би могъл да обмисли да сложи на китката си лъскава метална част, найлон или кожа.

# 1 причина да носите гривна – стартов разговор

Аксесоарите са визуални знаци за вашата личност. Интересните аксесоари винаги привличат вниманието. Може да забележите, че непознати хора започват да ви приближават все по-често, когато носите гривна, и изглежда, че има супер история, свързана с нейната покупка.

Носенето на гривна може да бъде чудесен стартов разговор. Това би могло да бъде извинението пред хубавата жена в кафенето, за да започнете мигновен разговор. Това би могло да разчупи затишието в бавен разговор.

Това е страхотна гривна, откъде си я взел?

В един свят, където всеки изглежда еднотипен, носенето на привлекателен аксесоар ви отличава и ви кара да изглеждате по-интересно.

Масивна метална гривна

Кликни върху изображението и виж тази гривна в Bijuzone

Тя привлича вниманието по страхотен начин. Може би сте на плажа и единственият аксесоар, който можете да носите е гривна.

Можете да споделите вашата признателност за историята на изкуството и красивите ръчно изработени артефакти. Бихте могли да се свържете с бизнес познат само като разкажете как сте избрали вашата гривна, изработена от слонова коса от пътуването ви през субсахарска Африка. Това обикновено отваря разговора и ви прави по-привлекателни и атрактивни.

Значителен част от американци имат здравословно състояние, с което парамедиците трябва да бъдат запознати, в случаите на спешна медицинска помощ. Медицинските идентификационни гривни предупреждават първо отзовалите се на помощ за жизненоважната медицинска информация, заедно с информация за контакт при спешни случаи. В случай на спешност правилната грижа може да се администрира въз основа на информацията, предоставена чрез медицинска гривна.

Докато медицинската гривна не може да се счита за бижу – тя е необходимост за всеки, който има заболяване, което не би било очевидно за лекарите или медиците.

Преди няколко години пожарникари, войници и външни авантюристи започнаха да носят вълнена гривна от супер силен паракорд. Гривните са евтини и лесни за координиране с костюм. Тенденцията се улавя от съзнанието на модните урбанисти, но паракорсът остава утилитарна гривна, която може да се използва в случай на критичен момент.

# 3 Причина за носене на мъжки гривни – Незабавно асоцииране

Различните култури често са свързвали гривните с богатство и висок ранг. Мигновена асоциация на човешкото съзнание, която идентифицира вашия статус в обществото.

унисекс масивни кожени дълги гривни

Кликни върху изображението и виж гривната в Bijuzone.

В много страни в източната част на света, носенето на гривна може да показва, че водите охолен начин на живот.

Въпреки че вече нямаме класови разделения на Запад, в други части на света – гривните са автоматичен квалификатор в обществото.

Съвременната младеж често се кичи с колоритни силиконови гривни или висящи очарователни такива, за да подкрепя социалните каузи и да покаже вярност към групата. Гривната става част от тяхната самоличност.

Гривната може да се носи и като средство за напомняне.Упованието на едно преживяване, което е важно за вас.

Това би могло да бъде гривна от мъниста, която сте взели от битака по време на лятната ваканция в Италия. Или вълнена гривна от лятото на Кейп Код. Паракорд, който ви напомня за едно фантастично пътешествие с най-добрия ви приятел или риболов с баща ви.

комплект мъжки гривни 5 в 1Гривните могат да имат специално значение въз основа на културните традиции. В някои страни една гривна е изискване на вяра.

Латиноамериканските лигнитни гривни се смятат, че защитават своя ползвател. Индийските мъже от Сикхите носят от детска възраст медна гривна, за да покажат вярност към вярата си.

В България червен и бял низ се връзва около китката, за да прикани началото на пролетта.

Ако се опитате да преброите броят на мъжете в стилни костюми с гривни в Италия, най-вероятно ще получите главозамайване.

В повечето от тези места гривните са част от културата и често са част от всекидневния дрес код.

# 5 Причина да носите гривна – Вие се наслаждавате на носенето на гривни

Може би сте измежду модерните, които смятат, че гривните изглеждат добре на мъжете и са забавни за носене.

Обичате да носите мъжки гривни.Фитнес гривни в Bijuzone

Гривните са чудесен начин да добавите цвят към вашето облекло. Те могат да бъдат носени както в горната част на ръката, така и в долната ѝ част.

Плетената гривна, която съответства на цвят от шарката на ризата, вратовръзка или джобния ви квадрат, е подходяща дори и в корпоративни среди.

Носете същата гривна около китката си за мързеливо, неделно барбекю следобед в задния двор или на плажа.

Няколко насоки за хората, носещи неща на китките си:

  • Избор на китка за носене на гривната – Въпреки че няма твърдо наложило се правило за това на коя китка да се носи гривна, традиционно се носят върху китката на господстващата ръка. Най-добре да я носите на китката срещу часовника си, за да се избегне евентуално надраскване.многопластови мъжки гривни
  • Балансът при носенето на множество мъжки гривни – противовес на тъмни костюми или облекла с по-светли гривни. Носите няколко гривни? Смесете по-светла, по-ярка гривна с метален маншет. Съчетайте комбинация от гривни с мъниста с кожени или метални ръкави.
  • Вашата гривна не трябва да съответства на вашия часовник – Независимо от това, уверете се, че няма да я „омаловажите“ на фона на часовника. Шумният уикенд изглежда добре съчетан с по-големи гривни. По-изисканият циферблат на часовника, съчетан с риза ще изглежда страхотно, ако го комбинирате с по-фин аксесоар на противоположната китка.
  • Уверете се, че гривната ви е подходяща за събитието – Ако се насочвате към художествена галерия, пет гривни със спортно яке и чифт дънки са добре. Ако отивате на бизнес среща, може би ще искате да ѝ предадете необходимия цвят с един изтънчен детайл на китката си.

Гривната спомага за подчертаването на вашия личен стил. Използвайте я като аксесоар за вашето облекло – слагайки я в горната или долната част на ръката в зависимост от случая. Ако никога преди не сте ги пробвали, метални или кожени гривни ще ви представят пред другите като култивиран човек, който не се страхува да експериментира с личния си стил.

промоция Bijuzone 2017

Използвай промо код: lqto2017 до 30 юни 2017 и ще получите 10% отстъпка от всичко във вашата количка.

Бижута от бижутерия BijuZone
Logo
Количка