Безплатна доставка над 80лв.   ♥   За поръчки: 0885 605 196

Още нови бижута в бижутерията

Продължаваме с представянето на новата ни колекция от бижута в нашата бижутерия. В тази статия ще ви представим новите ни мъжки колиета с кожена верижка.

бижута и bijuta-myjki

Започваме със страхотните мъжки колиета с кръст. Мъжкото колие с кръс можете да намерите в секцията мъжки бижута->мъжки колиета. Колието е страхотен аксесоар за господам който харесват спортния стил на обличане. Колиетата са с верижка от кожа и с висулка от метална сплав. Марката изписана на пръстена е Abercrombie & Fitch 1922. Тези мъжки бижута могат да се носят ежедневно както на работното място, така и в училища или университета. Колието е с висулка – голям кръст. За повече информация можете да разгледате това колие в нашия сайт.

бижута и bijuta-myjki

Продължаваме нашето ревю на новите ни бижута с това уникално мъжко колие с две плочки. Колието е с кожена верижка, която може да регулира дължината си. Максималната дължина на колието е 90 см. На плочките е издълбана 1922 година, а на другата символ във формата на птица. Колието е изключително готино и подходящо за момчета които харесват спортно-елегантният стил на обличане. Можете да разгледате тева уникални мъжки бижута като клинкете тук.

 

бижута и bijuta-myjkiПродължаваме с третото ново попълнение към нашите мъжки бижута. Това е също прекрасно мъжко колие с кожена верижка и газарски висулки. Както виждате от снимката това колие има няколко висулки. Най-голямата от тях е интересна метална фигура, която може да се използва и за отварачка на бутилки. Също така колието има и кръст и метална плочка с надпис. Колието е много подходящо за ежедневно носене най-вече от момчета  със спортно-елегантен стил на обличане и желание да впечатлят околните с ефектен външен вид.

Онлайн бижутата на бижутерия Бижузоун се увеличават с всяка изминала седмица. Ние се стараем да задоволим изисканият вкус на нашите клиенти и да ги радваме с модерни и стилни предложения. Очаквайте още нови предложение в най-скоро време. Феновете на мъжки бижута могат да разгледат и останалите наши предложения от тук. Съвсем скоро ще направим поредното ревю на нашите бижута. Тогава във фокуса на нашето внимание ще бъдат дамските гривни.

Бижута от бижутерия BijuZone
Logo
Количка